Phoenicia Royal din Mamaia – Constanța, locație ideală pentru munca remote

Ne-am continuat periplul de remote work de pe litoralul românesc cu Phoenicia Royal de 5 stele, în vecinătatea hotelului Phoenicia Luxury. Cele două hoteluri din lanțul sunt unite prin aceeași recepție. 

Ne-am bucurat de atmosfera primitoare de la Phoenicia Royal din Mamaia atât în ceea ce privește condițiile pentru odihnă și relaxare, cât și pentru remote work. Ne-am cazat într-una din suitele elegante și spațioase ale hotelului și favorabile muncii remote. Am lucrat atât din pat, de la biroul din suită, de pe canapea și fotoliu, cât și de pe terasa cu priveliște spre mare. 

În camerele royal, în lobby-ul hotelului cât și pe plaja privată găsești surse de inspirație și spații adaptate pentru activitatea profesională la distanță. În lobby există și un birou cu un computer conectat la internet și o imprimantă. Conexiunea wifi este foarte bună și poți descărca și trimite rapid documente și de mari dimensiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact

Pentru orice întrebare aveți, nu ezitați să ne contactați! Folosiți formularul de mai jos, iar unul dintre membrii echipei Remote Stories vă va răspunde în cel mai scurt timp.