Phoenicia Luxury din Mamaia – Constanța, locație avizată de echipa Remote Stories pentru munca remote

Amândurora ne place îmbinăm munca cu timpul liber, să călătorim și să lucrăm remote din diferite locații din țară și din străinătate (remote work). De îndată ce acest lucru a devenit iar posibil (după perioada de izolare din primăvară), ne-am reluat activitatea profesională și din alte locații, nu doar de acasă (work from home).

Am reînceput periplul de muncă remote în locații premium din România, favorabile muncii la distanță, iar prima destinație a fost Hotelul Phoenicia Luxury de 4 stele din Mamaia, Constanța.

Phoenicia Luxury este o locație de top de pe litoralul românesc de unde se poate lucra remote în condiții foarte bune. În primul rând, camerele sunt spațioase și sunt amenajate cu piese de mobilier practice muncii remote, ceea ce îți oferă flexibilitate și mobilitate. În incinta camerei poți lucra de la un birou, de pe o canapea cu colțar, sau de la masa de cafea de pe terasă.

De asemenea, lobby-ul este ofertant în privința spațiilor de unde îți poți desfășura activitatea profesională. Găsești nenumărate mese de diferite dimensiuni de unde poți lucra în liniște. La fel și în grădina interioară amenajată luxuriant.

În plus, wifi-ul merge foarte bine atât indoor, cât și outdoor, iar prizele sunt amplasate bine astfel încât să îți poți încărca laptopul și telefonul rapid. Camerele beneficiază și de internet prin cablu. Internetul wifi ajunge și pe plaja privată a hotelului, însă vei avea nevoie și de hotspot, mai ales dacă alegi un șezlong în prima linie de la malul mării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact

Pentru orice întrebare aveți, nu ezitați să ne contactați! Folosiți formularul de mai jos, iar unul dintre membrii echipei Remote Stories vă va răspunde în cel mai scurt timp.