Phoenicia Holiday Resort din Mamaia – Constanța, locație ideală pentru familii și munca remote

Călătoria noastră dedicată muncii remote la malul mării a continuat la Phoenicia Holiday Resort, o locație ideală pentru familii și pentru munca remote.

Ne-am cazat într-un apartament cozy, spațios și luminos, cu vedere atât înspre mare, cât înspre lacul Siutghiol din Mamaia. Am putut lucra în orice moment al zilei de pe balconul care înconjura apartamentul și astfel ne-am bucurat atât de lumina revigorantă a dimineții, cât și de cea caldă de la apusul soarelui.

În living erau amplasate două mese pentru cafea, iar canapea din living și patul din dormitor s-au dovedit a fi de-a dreptul confortabile pentru câteva ore petrecute cu laptopul în brațe.

Locațiile Phoenicia de la mare sunt grozave pentru munca la distanță și petrecerea timpului liber a întregii familii. De asemenea, am fost încântate de personalul amabil, prietenos și atent la nevoile clienților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact

Pentru orice întrebare aveți, nu ezitați să ne contactați! Folosiți formularul de mai jos, iar unul dintre membrii echipei Remote Stories vă va răspunde în cel mai scurt timp.