Lido by Phoenicia din centrul Bucureștiului, o locație premium pentru munca remote

Hotelul Lido este o clădire emblematică a Bucureștiului, ce a prins iarăși viață datorită renovării și relansării acestuia de către echipa Phoenicia Hotels.

Lido by Phoenicia este situat în inima „Micului Paris”, pe Bulevardul Magheru, la mai puțin de 1 km de Centrul Vechi și la 200 m de Ateneul Român.

Recepția, lobby-ul, camerele și restul spațiilor din hotel sunt amenajate cu mult simț estetic, punând accent pe lux, eleganță și rafinament. Astfel, atmosfera generală din hotel este una aparte, liniștitoare și încântătoare, în contrast cu agitația cotidiană a orașului.

Am participat la redeschiderea hotelui, amândouă fiind pe loc cucerite de farmcul pe care-l emană Lido by Phoenicia. Am revenit deseori la Lido Brasserie și abia așteptam să lucrăm remote și de la hotel, din lobby și din cameră.

Camerele sunt frumos amenajate și decorate, cu atenție la detalii, cu produse și finisaje de calitate. Ce ne-a mai plăcut este faptul că acestea sunt spațioase astfel încât să poți să-ți desfășori activitatea profesională într-o atmosferă favorabilă. În camere sunt mese elegante, multifuncțioanle, ideale pentru a lucra la laptop de la ele. Dar și cu banchete și fotolii comode.

Lumina naturală este indicată atunci când lucrezi de la laptop. So, un alt aspect pozitiv este că beneficiezi de lumină naturală, ferestrele fiind înalte și mari.

La fiecare etaj, pe hol, beneficiezi de un aparat pentru cafea/esxpresso/cappuccino, așadar oricând ai poftă de o cafea, aceasta îți este la îndemână. Un lucru minunat pentru iubitorii de cafea, mai ales atunci când lucrezi. De asemenea, camerele sunt dotate cu fierbătoare, prin urmare poți bea un ceai aromat la orice oră din zi sau din noapte.

WiFi-ul funcționează bine peste tot în incinta hotelului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact

Pentru orice întrebare aveți, nu ezitați să ne contactați! Folosiți formularul de mai jos, iar unul dintre membrii echipei Remote Stories vă va răspunde în cel mai scurt timp.